*Laatst gewijzigd op 15-5-2018

Privacy Policy

Op onze website powerwatersports.nl kunt u persoonsgegevens achterlaten. Dit geldt voor bij een bestelling in onze webshop of bij het invullen van een contactformulier. Wij gebruiken persoonsgegevens uitsluitend ten behoeve voor het doel waarvoor de gegevens zijn ingevuld. In geval van een bestelling zullen wij de gegevens uitsluitend gebruiken voor de juiste uitvoer van de overeenkomst en in geval van een ingevuld contactformulier gebruiken wij de gegevens alleen voor het goed beantwoorden van de gestelde vraag.

Gegevens om bestellingen te verwerken

Bij bestellingen vragen wij om: naam, adres (factuuradres, afleveradres), e-mailadres, telefoonnummer en betaalgegevens. Al deze gegevens zijn nodig om uw bestelling juist uit te voeren en uit te leveren. Als u de genoemde gegevens aan ons moet verstrekken, gebeurt dit in een beveiligde omgeving. Tevens zullen uw gegevens ook alleen in een beveiligde omgeving worden opgeslagen.

Als u niet wilt dat deze gegevens bewaard wordt, dan kunt u dit aangeven door te e-mailen naar info@powerwatersports.nl of te bellen naar ons kantoor te vragen naar de FG (Functionaris Gegevensbescherming) Richard van Vuuren. Wij zullen op eerste verzoek alle in ons bezit zijnde persoonsgegevens verwijderen.

Veiligheid van je persoonsgegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om de persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, of tegen iedere vorm van onrechtmatige verwerking.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen buiten de EU en uitsluitend persoonsgegevens aan derden wanneer dit noodzakelijk is voor onze bedrijfsvoering. Denk hierbij aan het verzorgen van de financiële administratie of het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Rechten

Het is altijd mogelijk om via onze FG op te vragen welke gegevens bij ons in bezit zijn. Mocht u een verzoek hebben deze te willen aanvullen, te verwijderen of af te schermen? Dit kunt u doen door te e-mailen naar info@powerwatersports.nl of te bellen naar ons kantoor en te vragen naar de FG (Functionaris Gegevensbescherming).

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van persoonsgegevens dan kunt u deze klacht indienen via onze contactpagina. Komen wij er samen niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Echter heb je altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Wijzigingen

Wij kunnen informatie omtrent persoonsgegevens en cookies wijzigen omdat de regels of websites wijzigen. We mogen de inhouden van de verklaringen zonder toestemming wijzigen, voor de laatste versie kun je deze pagina raadplegen.

*Laatst gewijzigd op 15-5-2018

Cookiebeleid

Beste bezoeker, u heeft op het cookiebeleid geklikt van powerwatersports.nl. Onze website maakt gebruik van cookies, dit doen wij om de website beter te laten functioneren en analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst.

Wat doen deze cookies?

Wij plaatsen sessie- en permanente cookies. Met sessiecookies kunnen wij zien welke onderdelen van de website tijdens uw bezoek hebt bekeken. Met permanente cookies kunnen wij de computer herkennen als u de betreffende website opnieuw bezoekt. Ook kunnen cookies worden geplaatst door social media, deze worden gebruikt om inhoud van de website direct te kunnen delen via social media.

Welke cookies gebruiken wij?

Wij vinden het van groot belang dat u weet welke cookies onze website inzet en voor welke doeleinden ze gebruikt worden. U mag er op vertrouwen dat wij technische en organisatorische maatregelen nemen om onrechtmatig gebruik van persoonsgegevens tegen te gaan.

Functionele cookies

Dit zijn cookies die voor u als bezoeker het surfen op onze website makkelijker maken. Wij gebruiken functionele cookies die ervoor zorgen dat u items in de winkelwagen kunt toevoegen en dat deze bij een volgend bezoek aan onze website nog in zitten. Ook gebruiken we een cookie die ervoor zorgt dat wanneer u ingelogd bent en de website verlaat, en bij terugkomst nog steeds ingelogd bent.

Analyse cookies

Met deze cookies (Google Analytics, Google Tag Manager, Active Campaign) kunnen wij het surfgedrag van bezoekers op onze website meten, zodat waar nodig het gebruikersgemak kunnen verbeteren. Hierdoor zal de ervaringen van functionaliteit op onze website steeds beter worden en onbelangrijke informatie op onze website een andere plaats krijgt.

Advertentie cookies

Met deze cookies (Facebook, Google Adwords) wordt het effect van onze advertenties meten. Zo zal vastgestelt worden welke advertenties en kortingsacties u zal aanspreken en welke niet.

Akkoord

Bent u akkoord met het plaatsen van de cookies dan hoef je niets te doen. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u zelf de privacy- of cookie instellingen van de browser wijzigen. Klik op de onderstaande links:

Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer 7 en 8

Internet Explorer 9

Edge

Safari

Opera

Veilig

Het gebruik van cookies is veilig. Wij kunnen hiermee geen persoonlijke informatie, zoals een adres, telefoonnummer of een e-mailadres, herleiden. Daardoor kunnen cookies ook niet worden gebruikt voor mailing, e-mail en/of telemarketing acties.

Belangrijk om te weten

Door de manier waarop internet en websites werken, kan het zijn dat er niet altijd inzicht is in de cookies die via onze website door derde partijen worden geplaatst. Dit is met name het geval als onze webpagina's zogenaamde embedded elementen bevatten; dit zijn teksten, documenten, afbeeldingen of video’s die bij een andere partij opgeslagen zijn, maar die op, in of via onze website getoond worden.

Mocht u cookies zijn tegengekomen die in deze categorie vallen en die hierboven niet zijn genoemd? Laat het ons dan weten. Of neem rechtstreeks contact op met de derde partij en vraag welke cookies deze plaatsten, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier zij uw privacy gewaarborgd hebben.