Categorieën

Informatie

Startmotor Evinrude Er zijn 16 producten

Toont 1 - 16 van de 16 items

Startmotor Evinrude (BRP) buitenboordmotor kopen

Power Watersports levert startmotoren van hoge kwaliteit en daarom geven wij ook een jaar garantie op alle Evinrude (BRP) starters!

Startmotor

De startmotor zorgt er voor dat uw Evinrude BRP buitenboordmotor rond gaat. Deze overbrenging komt in stand door een tandwiel op de starterkrans samen te laten komen. Samen met de benzine en luchttoevoer zal de Evinrude BRP buitenboordmotor in een paar slagen op eigen kracht verder draaien. De kracht die vrijkomt ligt gemiddeld rond de 1,4 kW.

Uw startmotor bestellen

Een onderdeel bestellen is bij Power Watersports heel eenvoudig. In enkele stappen komt u tot de bevestiging van uw bestelling en vertrekt in korte tijd deze uit ons magazijn. De betaling van uw bestelling gebeurt trouwens in een beveiligde internetomgeving die beheert wordt door Datact.

Startmotor vervangen

Wanneer u uw startmotor liever niet zelf plaatst kunt u altijd bij ons terecht. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe onderdelen correct geplaatst worden.

Levering van uw startmotor

Ook de levering is goed geregeld. Voor verzending binnen Nederland betaalt u slechts vanaf €6,95 en voor een zending naar de rest van de EU vanaf €8,95. Vanaf een bestelbedrag van €100 zijn de verzendkosten gratis. De levering gebeurt via erkende transporteurs zoals GLS.