Categorieën

Informatie

Dynamo & snaren Mariner Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item

Mariner Dynamo buitenboordmotor kopen

Power Watersports levert startmotoren van hoge kwaliteit en daarom geven wij ook een jaar garantie op alle starters!

Dynamo

Onze online watersportwinkel maakt het mogelijk om een dynamo snel en goedkoop aan te kopen. Met onze 20 jaar ervaring in deze sector zijn wij in staat om voor u de meest kwalitatieve producten voor uw Mariner buitenboordmotor uit te kiezen. Omdat wij rechtstreeks inkopen bij de groothandel kunnen wij uw buitenboordmotor onderdelen goedkoop aanbieden.

Uw dynamo bestellen

Een onderdeel bestellen is bij Power Watersports heel eenvoudig. In enkele stappen komt u tot de bevestiging van uw bestelling en vertrekt in korte tijd deze uit ons magazijn. De betaling van uw bestelling gebeurt trouwens in een beveiligde internetomgeving die beheert wordt door Datact.

De montage van uw dynamo

Wanneer u uw dynamo liever niet zelf plaatst kunt u altijd bij ons terecht. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe onderdelen correct geplaatst worden.

Levering van uw dynamo

Ook de levering is goed geregeld. Voor verzending binnen Nederland betaalt u slechts vanaf €6,95 en voor een zending naar de rest van de EU vanaf €8,95. Vanaf een bestelbedrag van €100 zijn de verzendkosten gratis. De levering gebeurt via erkende transporteurs zoals GLS.