Categorieën

Informatie

Impeller (sets) Tohatsu | Nissan Er zijn geen producten in deze categorie.

Tohatsu impeller kit buitenboordmotor kopen

Power Watersports levert impeller kit van hoge kwaliteit en daarom geven wij ook een jaar garantie op alle Tohatsu impeller kits!

Impeller kit

Bij Power Watersports ben je aan het juiste adres voor het kopen van een Tohatsu impeller kit. Onze online watersportwinkel maakt het mogelijk om deze snel en goedkoop aan te kopen. Met onze 20 jaar ervaring in de watersport zijn wij in staat om voor u de meest kwalitatieve onderdelen voor uw Tohatsu buitenboordmotor uit te kiezen. Omdat wij rechtstreeks inkopen bij de watersportgroothandel kunnen wij uw buitenboordmotor-onderdelen goedkoop aanbieden.

Uw impeller kit bestellen

Een bestelling plaatsen is bij Power Watersports heel eenvoudig. In enkele stappen komt u tot de bevestiging van uw bestelling en zeer snel vertrekt deze uit ons magazijn. De betaling van uw bestelling gebeurt trouwens in een beveiligde internetomgeving die beheert wordt door Datact.

De montage van uw impeller kit

Wanneer u liever uw Tohatsu buitenboordmotor impeller kit liever niet zelf plaatst kunt u altijd bij ons terecht. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe onderdelen correct geplaatst worden.

Levering van uw impeller kit

Ook de levering is goed geregeld. Voor verzending binnen Nederland betaalt u slechts vanaf €6,95 en voor een zending naar de rest van de EU vanaf €8,95. Vanaf een bestelbedrag van €100 zijn de verzendkosten gratis. De levering gebeurt via erkende transporteurs zoals GLS.