Onderhoudsbeurt

Een bougie is een slijtagegevoelig onderdeel en heeft dus een beperkte levensduur. Om problemen te voorkomen kun je beter de bougie tijdig vervangen. Een slechte/versleten bougie kan zorgen voor startproblemen en er voor zorgen dat de buitenboordmotor of inboard motor slecht gaat lopen. Een bougie zorgt voor de vonk en dat is een belangrijk onderdeel in het verbrandingsproces. Wanneer de bougie een slechte of onregelmatige vonk geeft dan is het verbranding niet meer optimaal. Hierdoor kunnen de prestaties afnemen.
Read more
Maak uw boot seizoensklaar voor zorgeloos vaarplezier. Wij hebben voor u een aantal belangrijke tips op een rij gezet. Onze tips maken het stapsgewijs gemakkelijk om zelf uw boot en buitenboormotor of inboard motor seizoensklaar te maken en alles goed te onderhouden met deze onderhoudsbeurt, tegen lage kosten.
Read more
Na een lang vaarseizoen komt de winter inmiddels weer met rasse schreden dichterbij. Tijd om uw boot winterklaar te maken en het nodige onderhoud te verrichten voordat deze de stalling ingaat. Dit is niet alleen van belang voor een optimale levensduur van uw bezit, maar bespaart u bovendien veel werk in het voorjaar. Dit zijn de belangrijkste werkzaamheden:
Read more
Nu het mooie weer in Nederland definitief zijn intrede heeft gedaan, is het weer tijd om uw boot uit de stalling te halen. Voordat u daadwerkelijk het water opgaat, is het echter belangrijk dat de buitenboordmotor in optimale conditie is. In dit artikel adviseren wij u over de beste onderhoudsmaatregelen, zodat uw veiligheid gewaarborgd blijft.
Read more