Categorieën

Informatie

Technische Uitleg

Hoe kan ik een accu controleren of deze nog goed is? De accu gaat helaas geen leven lang mee. Met name in de wintermaanden krijgen de accu’s het zwaar te verduren. Het beste is om de accu uit de boot, waterscooter of jetski te halen en deze op een druppellader te plaatsen op een niet te koude plek. Als u liever niet door een kapotte accu verrast wilt worden is het verstandig na de winter de accu te testen of te laten testen.
Read more
Het probleem: Waterscooter startmotor start raar, lijkt op sluiting? Een startmotor van bijvoorbeeld een Sea-Doo, Yamaha, Honda, Kawasaki of een Polaris waterscooter wordt door verschillende andere onderdelen aangestuurd. Het begint bij de accu die vervolgens een stroom stuurt naar de startrelais, ook wel solenoid genoemd, gestuurd. Deze relais schakelt de startmotor in om de motor te starten..
Read more
Het probleem: Buitenboordmotor of inboard doet het niet meer. Wanneer je buitenboordmotor of inboard opeens niet meer start dan kan dat verschillende oorzaken hebben. In dit artikel proberen we je zo goed mogelijk op weg te helpen om het startprobleem weer te verhelpen.
Read more